interfoni

INTERFONI I ALARMI

Interfonski sistemi mogu biti audio i video.

Audio interfoni su konstruisani u digitalnoj izvedbi.To znaci da se prilikom montaze koriste samo dve žice do svakog stana.Ova cinjenica omogucava odlicnu prilagodljivost  postojecim sistemima centralnog zvona u starijim zgradama.

Broj stanova u sistemu ide do 250 sto znaci da je mogućnost dodavanja novih stalno otvorena.Spoljna jedinica je u izvedbi anti-vandal te obecava dugotrajnost i lako odrzavanje.Otvaranje magnetne brave na vratima se vrsi pomoću  četvorocifrenog koda, koji se dodeljuje svakom stanu.Nosač imenika je  izrađen od jakog čeličnog lima i dodatno je osvetljen.Rasveta se noću automatski pali, mikrofon i  zvučnik su podesivi,a rasveta tastature je preko optičkoh senzora te ne može doći do greške u kontaktima.

Otvaranje vrata se vrši sa spoljašnje pozivne table ukucavanjem šifre ili interfona iz stana, ili sa ulaznih vrata sa unutrašnje strane preko tastera.

Video interfoni su identicnog principa funkcionisanja ali pored zvucnog signala kao vida komunikacije imaju I video signal.On omogucava da putem mini kamere u spoljoj jedinici korisnik osmotri desavanje na LCD displeju na unutrasnjoj jedinici.

interfon, videofon Novo

Protektor pustio u rad homepage beta..........

Imamo čast da vam predstavimo nova beta verziju home page-a Protektor.rs. Na novom sajtu možete pratiti vesti vezane za sve naše delatnosti i usluge. Iako je sajt jos uvek u izgradnji, možete videti naše reference i kontaktirati nas elektronskim putem.

Protektor launches homepage 2.0 beta..........

We are pleased to anounce that the beta version of our homepage www.protektor.rs v2.0 has been launched. Even though the webpage is under construction, you can see our work, and or contact us.

Mail obaveštenja