kapije: klizne, krilne, putajuce

Industrijske i rezidencijalne automatske kapije

        Industrijske i rezidencijalne automatske kapije se izradjuju u raznim dezenima  i oblicima koji se vrlo lako prilagodjavaju zeljama i potrebama kupca.
Prema nacinu automatizacije razlikujemo tri tipa:
1.Krilne
2.Klizne
3.Samonosive (plivajuce)
Ova podela se moze primeniti i za namenu kapija, pa tako preporucujemo:
1.KRILNE -u slucajevima manjka prostora na bokovima ulaznog dela tj na ulazima koji se svode na sirinu kapije i bocne nosece stubove.Optimalna sirina je od 1.8m do 5m po krilu.
2.KLIZNE -zahtevaju prostor sa strane (leve ili desne) najmanje koliko iznosi sirina kapije zbog mogucnosti otvaranja.Posebna prednost je izrada u dimenzijama vecim i od 12 m kao i znacajnim tezinama.
3.SAMONOSIVE -po izgledu slicne kliznim,ali sa velikom prednoscu u nacinu vodjenja.Klizne se krecu po vodecoj sini (klize), koja u nekim slucajevima moze predstavljati prepreku pri prelasku vozila preko njih.Kod samonosivih je ova situacija izbegnuta specificnom konstrukcijom noseceg okova i nepostojanjem vodece sine.
Kod svih vrsta kapija se podrazumeva detaljna automatizacija koja omogucuje otvaranje pomocu tastera,daljinskih upravljaca ili identifikacionih kartica.Ukljucena je i signalizacija otvaranja kao i osiguranje od nezeljenog kretanja kapije.
U cilju dugotrajnosti preporucuje se kvalitetna antikorozivna zastita i to postupkom toplog cinkovanja i plastifikacijom u zeljenoj RALL boji.

krilna kapija Novo

Protektor pustio u rad homepage beta..........

Imamo čast da vam predstavimo nova beta verziju home page-a Protektor.rs. Na novom sajtu možete pratiti vesti vezane za sve naše delatnosti i usluge. Iako je sajt jos uvek u izgradnji, možete videti naše reference i kontaktirati nas elektronskim putem.

Protektor launches homepage 2.0 beta..........

We are pleased to anounce that the beta version of our homepage www.protektor.rs v2.0 has been launched. Even though the webpage is under construction, you can see our work, and or contact us.

Mail obaveštenja