segmentna vrata
GUNTHER-TORE

Segmentna vrata i kapije

U ponudi se nalaze garažna i industrijska termoizolovana segmentna vrata.

Funkcionišu na principu kretanja termoizolovanih panela po čeličnim vodilicama iz vertikalnog u horizontalni polozaj pomoću prenosnog mehanizma pokretanog od strane specijalizovanog motora. Izrađuju se u raznim bojama i veličinama.

-Najzastupljenije boje su bela i svetlo siva,a pored ostalih RAL boja moguća je i porudžbina u raznim nijansama prirodnog drveta.

-Segmenti mogu biti ravnih površina,reljefnih sa pravougaonim kasetnim oblikom kao i vertikalnim prozirnim (panorama) elementima,

-U slučaju potrebe u vrata većih dimenzija moguće je ugraditi pešački prolaz.

U našem prodajnom programu su proizvodi renomiranih firmi GUNTHER-TORE I KLING.

Značajan deo prodajnog programa zauzimaju I sigurnosna rolo vrata I resetke. Osnovna razlika između njih I segmentnih je u nacinu smeštanja,dimenzijama I obliku pokretnih delova-segmenata ili lamela. Pokretni delovi su kod rolo vrata izrađeni od lamela manjih dimenzija koje omogućavaju smestaj u rolo kutiju postavljene u gornjem delu vrata. I kod ovog proizvoda postoji široka paleta boja,oblika I dimenzija.

segmentna Novo

Protektor pustio u rad homepage beta..........

Imamo čast da vam predstavimo nova beta verziju home page-a Protektor.rs. Na novom sajtu možete pratiti vesti vezane za sve naše delatnosti i usluge. Iako je sajt jos uvek u izgradnji, možete videti naše reference i kontaktirati nas elektronskim putem.

Protektor launches homepage 2.0 beta..........

We are pleased to anounce that the beta version of our homepage www.protektor.rs v2.0 has been launched. Even though the webpage is under construction, you can see our work, and or contact us.

Mail obaveštenja